DEGUSTAČNÍ MENU S MICHALEM BUČKEM

22. 07. 2022

Po úspěšném degustačním menu pod taktovkou šéfkuchaře prezidentů republiky Ladislava Jakoubka přicházíme s dalším pokračováním degustačních večerů.

Nyní jsme oslovili Executive chefa Michala Bučka z restaurace zámku Berchtold.

Na jeho excelentní kuchyni se můžete těšit ve čtvrtek 4. 8. 2022 v 17:00 v Restauraci Baltaci Zlín, na kterou Vás tímto srdečně zveme.

Narodil se v Bohumíně, kde se učil kuchařskému řemeslu.

Za své kuchařské praxe se dostal až do vyhlášené kuchyně hotelu Hilton Prague 5*.

Nejvíce zkušeností získal v restauraci srbského šéfkuchaře a majitele Miralema Arapoviče, který mu předal vše ze svého umění.

Michala Bučka jste mohli s jeho kuchařskými kreacemi potkat v originálním pražském baru Cloud 9 sky bar & lounge.

Dále jako Junior Sous Chefa v Czechouse v hotelu Hilton 5* a také jako Executive Chefa v hotelu Kingscourt 5*.

V poslední době se angažuje v největší amatérské kuchařské televizní soutěži jako Culinary Producent.

Nyní se svým týmem stará o restauraci Berchtold v zámku Berchtold.

K degustačnímu menu budeme nabízet vinné párování opět z nabídky vín z Vinotéky U Pešatů.    

I na tuto akci je počet míst omezen. Doporučujeme Vám zarezervovat si místa již dnes na tel. č.: +420 777 355 334.

Degustační menu se podává pouze ve čtvrtek 4. 8. 2022 v 17:00.

Těšíme se na Vás.