Každý druhý víkend se v naší Restauraci Baltaci Napajedla můžete těšit na tematické menu, které bylo speciálně připraveno pouze pro tuto příležitost. Lákavé nabídky jsou navrženy tak, aby potěšily každého a chody jsou připraveny tak, abyste si je mohli vychutnat i během oběda s rodinou či večeře s přáteli. Sledujte nás na sociálních sítích pro aktuální informace.
Řízkový víkend bude, jak je zcela jasné, plný proteinu. Nabídneme vám řízky z telecího a vepřového, kuřecího farmářského masa a nebude chybět ani oblíbený „holanďák“. Pro ty, kteří preferují bezmasá jídla je přichystán portobelo řízek. Sezónu chřestu, Chřestový víkend, oslavíme chřestovými těstovinami, chřestem na grilu, polévkou či ragú. Druhý víkend v červnu ochutnáme kuřecí, telecí, hovězí, rybí i sýrový burger. Na Burger víkend se můžete 8.-9. 6.
Smažák víkend je pro každého milovníka jednoho z nejoblíbenějších českých pokrmů. Ochutnáte cheddar, stařenou goudu, tvarůžky, korbáčík i mozzarellu. Začátek léta, první víkend letních prázdnin, přivítáme klasickým letním barbecue. Na grilu najdete žebra vepřová i hovězí. Žebra víkend je tady pro každého, kdo se nebojí lehce „ušpinit“. Léto v plném proudu a my se nezastavujeme. „Navštívíme“ Chorvatskou kuchyni a mořské plody vám naservírujeme hned na několik způsobů. Navštivte nás na Seafood víkend alá Chorvatsko.
Během Steak víkendu vám připravíme steaky pouze z lokálního farmářského hovězího a telecího masa. Mexický víkend nás „zahřeje“ pokrmy jako jsou například pikantní chilli, buritto, quesadilla a samozřejmě, nesmí chybět, nachos. Léto ukončíme typicky českým tématem. Pivní víkend s ochutnávkou piva i recepty s tímto oblíbeným mokem budou dokonalou tečkou za letními prázdninami.